Македонскиот параолимписки тим - финални подготовки

  • PDF

11Македонскиот параолимписки тим (Оливера Наковска - Бикова и Ванчо Каранфилов), предводени од шефот на мисија Драган Дојчиновски и селекторот и тренер - Бранимир Јовановски, ги започнаа последните подготовки на олимпиското борилиште во Лондон.

Дел од атмосферата Ви ја пренесуваме преку фотографии:

 

You are here