Вести

Прикажи # 
# Наслов на артиклот Кликови
1 Оливера по квалификациите прва со резултат од 572 круга, а по финалето 4-то место 685
2 ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО НА МАКЕДОНИЈА НА МССФ СО ВОЗДУШНО ОРУЖЈЕ-МЕЃУНАРОДНА ПРОГРАМА 669
3 ССРИ Куманово го одбележа меѓународниот ден на спортот со натпревар во пинг понг 690
4 Светската рекордерка Наковска-Бикова обезбеди норма за ПОИ 2020 682
5 КОНТРОЛЕН НАТПРЕВАР НА МАКЕДОНСКИТЕ ПАРАОЛИМПИЈЦИ И СТРЕЛЦИТЕ НА СК РАБОТНИЧКИ 27.02.2019 691
6 ИНТЕРАКТИВНА СРЕДБА ВО БИТОЛА 678
7 ПОДЕЛЕНИ 76 (ОД ВКУПНО 154) ДИРЕКТНИ КВОТИ ВО СТРЕЛАШТВО ЗА ПАРАОЛИМПИСКИ ИГРИ ВО ТОКИО 2020 367
8 КОНТРОЛЕН НАТПРЕВАР НА МАКЕДОНСКИТЕ ПАРАОЛИМПИЈЦИ И СТРЕЛЦИТЕ НА СК РАБОТНИЧКИ 25.02.2019 362
9 СВЕТСКИ КУП ВО СТРЕЛАШТВО ВО АЛ АИН 2019 330
10 III КУП (финален) НА МАКЕДОНИЈА ВО СТРЕЛАШТВО 345
11 КОНЕЧЕН ПЛАСМАН ВО КУП НА МАКЕДОНИЈА ВО СТРЕЛАШТВО ЗА 2018 (по одржани три куп натпревари) 253
12 Спортски клубови на НСФРИМ-МПК кои можат да бидат корисницина средства од даночно поттикнување по Закон за добивка од добивката за 2019 год 3809
13 Индивидуални спортисти на НСФРИМ-МПК кои можат да бидат корисницина средства од даночно поттикнување по Закон за добивка од добивката за 2019 година 3832
14 СЕДМО МЕСТО ЗА ОЛИВЕРА НАКОВСКА БИКОВА НА ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО ВО СТРЕЛАШТВО, БЕЛГРАД 2018 4435
15 ЕКИПНО ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО ВО ШАХ 4224
16 ССРИ КУМАНОВО ШАМПИОНИ ЗА 2018 во Лига на Македонија во пинг понг 4434
17 IX и X Коло Лига на Македонија во пинг понг 4455
18 VII и VIII Коло Лига на Македонија во пинг понг 3440
19 V и VI Коло Лига на Македонија во пинг понг 3464
20 III и IV Коло Лига на Македонија во пинг понг 3372
You are here