tokyo2020 
Параолимписки игри во Токио 2020 25.08.2020 21:00 84 денови

Пријава за млади спортисти

Статистика

Гледања на содржината : 1820129
III КУП (финален) НА МАКЕДОНИЈА ВО СТРЕЛАШТВО

4На 09.12.2018 године, на стрелиштето во Битола, во организација н ССРИ Битола, се одржа последниот финален трет Куп на Македонија во стрелаштво за спортисти со инвалидност за 2018 година.

Натпреварувачите се натпреваруваа во 3 категории: 
-Воздушен пиштол (микс) меѓународна програма 60 истрели, 
-Сериска воздушна пушка - мажи 20 истрели и
-Сериска пушка жени, 20 истрели.

Во фер и коректна атмосфера, беа постигнати следните резултати:

Повеќе...
 
КОНЕЧЕН ПЛАСМАН ВО КУП НА МАКЕДОНИЈА ВО СТРЕЛАШТВО ЗА 2018 (по одржани три куп натпревари)

1ВОЗДУШЕН ПИШТОЛ – МИКС Поени
1. Александар Јовановски, Скопје 16,12,14=42
2. Ванчо Каранфилов, Скопје 14,14,12=40
3. Оливера Наковска Бикова, Битола 00,16,16=32
4. Даниел Михајловиќ, Скопје 08,06,10=24
5. Светлан Седнаков, Скопје 12,00,08=20
6. Нина Пејчиќ, Гевгелија 10,10,00=20
7. Горан Митревски, Скопје 06,06,06=18
8. Митко Фидановски, Битола 04,00,04=08
9. Михајло Михајлов, Кавадарци 02,00,02=04

Повеќе...
 
Спортски клубови на НСФРИМ-МПК кои можат да бидат корисницина средства од даночно поттикнување по Закон за добивка од добивката за 2019 год

Ред. Бр.

Име на клубот

Адреса, е-маил

Претседател

Бр. на решение за вршење дејност спорт

Сојуз за спорт и рекреација на инвалидите „Кисела вода“ Скопје

ул. „Иван Козаров“ бб

Кисела вода

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Ванчо Каранфилов

Сојуз за спорт и рекреација на инвалидите – Куманово

ул. „Доне Божинов“ бр. 24

Куманово

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Страшко Коцевски

Сојуз за спорт и рекреација на инвалидите – Битола

ул. „Карпош“ бб

Битола

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Васко Стефановски

Сојуз за спорт и рекреација на инвалидите – Велес

ул. „Алексо Демниевски“ бр. 9

Велес

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Вангел Жабев

Сојуз за спорт и рекреација на инвалидите – Прилеп

ул. „Стеван Апостолски“ бб

Прилеп

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Рубинчо Ристески

Сојуз за спорт и рекреација на инвалидите – Охрид

ул. „Даме Груев“ бр 113

Охрид

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Венко Голабоски

Сојуз за спорт и рекреација на инвалидите – Тетово

ул. Предраг Јанчевски“ бр. 2

Тетово

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Драге Маркоски

Сојуз за спорт и рекреација на инвалидите – Кавадарци

ул. Моша Пијаде“ 4/2-24

Кавадарци

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Николчо Делов

Сојуз за спорт и рекреација на инвалидите – Штип

ул. „Сутјеска“ бр. 43б

Штип

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Штерјо Николов

Сојуз за спорт и рекреација на инвалидите – Кочани

ул. „Гоце Делчев“ бр. 1

Кочани

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Љупчо Филипов

Сојуз за спорт и рекреација на инвалидите – Гостивар

ул. „Питарница“ бр. 23

Гостивар

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Павле Филипоски

 
«ПочетокПред12345678910СледноКрај»

Страница 4 од 60
 

 

ams 
 
 mtsp
 
logoipc1
 
nsiom

Листа на забранети супстанци и методи за 2019 година

logo