НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

Стрелаштво

Во Загреб отворено светското првенство во стрелаштво за лицата со инвалидност Под покровителство на Јадранка Косор, Премиер на Хрватската влада, а во организација на Параолимпискиот комитет на Хрватска, минатата ноќ...