НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

Спортови

Заеднички подготовки на Македонската и Српската репрезентација во пинг-понг Репрезентацијата на Сојузот на телесно инвалидизираните лица на Македонија во пинг...