НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

Организација

Спроведени избори за мандатниот период 2009-2013 година Федерацијата за спорт и рекреација на инвалидите на Македонија – Македонски параолимписки комитет...


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fsrimorg/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673