НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

На 27.09.2023 година, на програмата на Светското првенство во стрелаштво во Лима, Перу, беше дисциплината П1-воздушен пиштол мажи. Македонскиот спортист...

Македонскиот стрелец Александар Јовановски, во придружба на асистентот Драган Дојчиноски, од 30.08-02.09.2023 година учествуваше на Гранд При натпреварот во стрелаштво...

Националната федерација за спорт и рекреација на инвалидите на Северна Македонија – Параолимписки комитет на Северна Македонија, со поддршка од...